تاریخ انتشار: دوشنبه 1405/04/22 - 18:51
کد خبر: 559958

افشاگری عضو کمیسیون اصل نود مجلس؛

خضریان: حکم انفصال مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان اجرا نشد/ مقاومت در برابر نظارت ادامه دارد

خضریان: حکم انفصال مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان اجرا نشد/ مقاومت در برابر نظارت ادامه دارد

عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با اشاره به تخلفات در صندوق ذخیره فرهنگیان از صدور حکم انفصال ۹ماهه برای مدیرعامل این صندوق خبر داد و تأکید کرد با گذشت بیش از یک ماه از صدور حکم، این رأی همچنان اجرا نشده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ علی خضریان عضو کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی درباره وضعیت صندوق ذخیره فرهنگیان، اظهار کرد: صندوق ذخیره فرهنگیان، به‌عنوان مجموعه‌ای که بخش مهمی از سرمایه‌اش را از جامعه فرهنگیان این کشور به‌دست آورده قاعدتاً باید به سمتی حرکت کند که با نظارت دستگاه‌های نظارتی، از ایجاد فساد در مجموعه جلوگیری کرده و از اموال فرهنگیان صیانت کند. اما متاسفانه باید عرض کنم که آقای علی صادقی، مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان، به دلیل عدم همکاری با دیوان محاسبات (به عنوان مجموعه نظارتی مکلف به حسابرسی دستگاه‌های اقتصادی و مالی) و عدم اجازه در رسیدگی به اسناد مالی، تخلفاتی مرتکب شده است.

تخلفات مالی و سدسازی در برابر نظارت

وی با بیان اینکه گزارش‌های مشخصی از این تخلفات وجود دارد، گفت: ما گزارش‌هایی از تخلفات عدیده و مهمی در صندوق ذخیره فرهنگیان داریم. برای اینکه مشخص شود چه کسانی در این فسادها و تخلفات مالی نقش دارند، لازم است دیوان محاسبات وارد عمل شده و این پرونده‌ها را بررسی کند. اما متاسفانه از زمانی که آقای صادقی مسئولیت را بر عهده گرفته است، اجازه رسیدگی به پرونده‌های مالی در آنجا صورت نگرفته و این وضعیت بسیار خطرناک است. با گذشت مدت زمان زیادی از رسیدن این گزارش‌های مربوط به فسادهای مالی به مجلس، عدم دسترسی دیوان محاسبات به اسناد مالی، صیانت از اموال فرهنگیان را برای مجلس دشوار کرده است.

عضو کمیسیون اصل 90 مجلس درباره وضعیت رسیدگی به پرونده آقای صادقی، بیان کرد: در همین خصوص، دیوان محاسبات رسیدگی به تخلفات گسترده آقای صادقی را در دستور کار قرار داد و پس از پیگیری‌های صورت گرفته و گذشت زمانی نزدیک به یک سال، سرانجام در تاریخ 13 خردادماه سال 1405، رای قطعی صادر شد. این رای مبنی بر این است که آقای صادقی در امر حسابرسی، موانع ایجاد کرده است. بر این اساس، حکم قطعی و لازم‌الاجرایی برای ایشان صادر شد که طبق آن، ایشان به مجازات اداری «انفصال موقت به مدت  9  ماه» محکوم شده است. این حکم توسط هیئت مستشاری دیوان محاسبات کشور صادر شده و قطعی و لازم‌الاجرا است.

استمرار حضور مدیرعامل؛ تخلفی مضاعف

خضریان با تاکید بر اینکه  این حکم تاکنون اجرا نشده است، گفت: از 13 خرداد سال 1405 تا به امروز، آقای صادقی همچنان بر این منصب نشسته است. حتی اگر به سایت صندوق ذخیره فرهنگیان مراجعه کنید، می‌بینید که با گذشت بیش از یک ماه از صدور حکم، ایشان هم‌چنان در پست خود قرار دارد که این خود یک تخلف قانونی است.

وی درخصوص مسئولیت عدم اجرای این حکم، اظهار کرد: متاسفانه باید گفت وزیر آموزش و پرورش به همراه معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش و سایر افرادی که در این موضوع دخیل هستند، در عدم اجرای این حکم قرار دارند و اکنون خودشان در معرض تخلف اداری قرار گرفته‌اند. در صورت ادامه و اصرار بر عدم اجرای این حکم قانونی، این اقدام خودِ آن‌ها تخلف محسوب می‌شود و دادستان محترم دیوان محاسبات می‌تواند به صورت مجزا برای این افراد نیز در جهت برخورد با عدم اجرای حکم، اقدام قانونی کند.

نماینده تهران ادامه داد: بنده این موضوع را به مسئولان وزارت آموزش و پرورش نیز عرض کردم. اگر وزیر آموزش و پرورش در عدم تمکین از حکم و در رایزنی‌های خود برای شکستن این حکم قانونی اصرار ورزد، حتماً جامعه فرهنگیان باید از این موضوع اطلاع پیدا کند. ایشان باید به جای تلاش برای عدم اجرای حکم قطعی و وارد کردن فشار سیاسی بر دیوان محاسبات، به دنبال اجرای قانون باشند. در غیر این صورت، دیوان محاسبات در مورد تخلفات خودِ ایشان در عدم اجرای حکم، اقدام قانونی خواهد کرد.

خضریان تاکید کرد: در صورتی که حکم اجرا نشود، ما از طریق دادستان دیوان محاسبات، رسیدگی به تخلفات شخص وزیر آموزش و پرورش و معاون مربوطه را در خصوص عدم اجرای حکم پیگیری خواهیم کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
 کلیات طرح اقدام راهبردی تأمین امنیت و پیشرفت پایدار تنگه هرمز تصویب شد
سرلشکر محسن رضایی، نماینده رهبر معظم انقلاب در شعام شد
روس اتم بازگرداندن متخصصان به نیروگاه هسته‌ای بوشهر را آغاز کرده است
قرارداد جواد نکونام با تراکتور امضا شد
ترکیب استقلال برای فصل جدید مشخص شد
کریمی: بیرانوند سرباز نیست/ نکونام: تراکتور چالش شیرین مربیگری من است
دلیل جدایی رامین رضاییان از استقلال چه بود؟
ادعای وال‌ استریت ژورنال: ترامپ می‌خواهد به تقابل با ایران پایان دهد
اعلام مخالفت مجلس با افزایش قیمت بنزین
رکوردشکنی قیمت طلا و ارز؛ سکه طرح جدید به ۱۸۶ میلیون تومان رسید
آملی‌ لاریجانی: ایران به هیچ قیمتی از تنگه هرمز عقب‌نشینی نخواهد کرد
دستجردی: با یک شیب کاهشی مستمر در آمار تولد مواجهیم
جامعه روحانیت مبارز: هرکس به رئیس‌جمهوری توهین کند، اهداف صهیونیست‌ها را دنبال می‌کند
تصویب کلیات طرح تنگه هرمز در کمیسیون امنیت ملی
پاسخ حاجی‌بابایی به تذکر رسایی
آمادگی و تمهیدات کامل برای برگزاری آزمون سراسری/پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
توضیح وزیر کشور درباره زمان برگزاری انتخابات شوراها
«چگونه درباره هوش مصنوعی بیندیشیم»؛ راهنمایی برای روزگار سردرگمی
دینداری در عصر دیجیتال؛ چگونه ایمان را در فضای مجازی حفظ کنیم؟
بی‌توجهی اقتصاد ایران به زنان تحصیل کرده
خواهان قصاص علنی و بازگرداندن اقتدار حاکمیت هستیم
آمادگی و تمهیدات کامل برای برگزاری آزمون سراسری/پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
محتوای دروس معارف با محوریت حماسه سه جنگ تحمیلی تغییر می‌کند
شروط جدید تاسیس موسسه آموزش عالی و صدور مجوز رشته اعلام شد
ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی آغاز شد/ اعلام جزئیات ثبت نام
راه اندازی مرکز ملی آموزش مجازی در دانشگاه پیام نور
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ اواخر مرداد اعلام می‌شود
امنیت پایدار ایران بدون مرجعیت رسانه‌ای و روایت حقیقت به دست نمی‌آید
تخلیه خوابگاه گلستان ۴ دانشگاه الزهرا(س) از امروز
قیمت غذای دانشجویان در طرح جدید تغذیه دانشجویی اعلام شد
معافیت برخی دانشگاه‌ها از اجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان/اجرای طرح مرحله‌ای خواهد بود
شواهد پژوهشی از وجود فسفر در بمباران «لامرد» حکایت دارد
آخر مرداد پایان مهلت ثبت‌نام المپیک فناوری/جایزه ۳ میلیاردی برای برگزیدگان ۱۵ لیگ
طراحی پلتفرم هوشمند اکتشاف معدن با هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر
پذیرش دانشجو به شیوه استادمحور ابلاغ شد
تجربه ایران در توسعه آموزش عالی در اختیار عراق قرار می گیرد
موج خودکشی در فرماندهی سایبری آمریکا
توسعه فناوری، مسیر رقابت‌پذیری صنعت قطعه‌سازی است
وزیر علوم ایران با رئیس بیت‌الحکمه عراق دیدار کرد
تمدید دومین فراخوان شناسایی و جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی
رایزنی برای راه‌اندازی رشته زبان کره‌ای و برگزاری آزمون TOPIK در ایران
دکتر منتظری به رادیو می‌رود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top